Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2010

Debut.

Yeay!

Apa yang hepi sangat ni?

Yeah, aku gembira sebab akhirnya dapat jugak buat blog ni. Blog ni diwujudkan bukan untuk cerita pasal gossip,bukan jugak untuk cerita politik, bukan jugak untuk cerita pasal awek. Bukan,apatah lagi cerita pasal memerang liar,pasal platipus ni spesis memerang ke tak pon bukan. Blog ni bercerita tengtang gambar rajah.

Kenapa gambar rajah?

Orang akan cakap sewel kalau senyum sorang-sorang bila tengok henpon. Mak kiah pon akan pandang enteng kalau buat camtu. Berpandukan prinsip mak kiah sambil mengetepikan teori darwin, maka terciptalah ruang ini. Aku suka photografi sebab gabungan aspek seni dan teknikal yang seronok untuk dieksplorasi. Bukan sebab nak ikut trend, bukan sebab nampak indie dan boleh nampak macam bret pit bila gantung dekat leher kamera besar-besar (by de way,aku ada kamera lopek je). Ye la, gambar kalau disimpan je, akan menyebabkan gelaran syok sendiri dianugerahkan.

Sila kritik dan kutuk.

So, disini adalah peluang kalian untuk mengkritik da…